Satisfacerea clientilor

Angajatii LINENS, care au pregatire teoretica si practica, pun intotdeauna satisfactia clientului mai presus de orice si sunt intotdeauna bucurosi sa va ajute.

 

In magazinele noastre, organizate sarguincios de echipa noastra vizuala, sunt intrunite toate conditiile pentru a face posibil clientilor gasirea produselor cautate si pentru a face procesul de cumparare placut si comod.

 

In cadrul serviciilor pentru draperii de la A la Z, care sunt disponibile in toate magazinele LINENS, masurile sunt luate direct la client acasa, in functie de dorintele clientului, iar draperiile sunt montate dupa confectionarea modelului dorit. De asemenea clientii pot beneficia de serviciul de consultanta de la specialistii nostri pe subiecte ca tendinte, alegerea materialelor potrivite, cele mai populare modele si decoratiuni.

 

De asemenea clientii pot beneficia de serviciul de consultanta de la specialistii nostri pe subiecte ca tendinte, alegerea materialelor potrivite, cele mai populare modele si decoratiuni.

 

Fiecare angajat din magazinele LINENS poate da clientului orice detalii privind orice produs sau il poate ghida in alegerea produsului, combinatii ale acestora sau alternative. Toti clientii magazinelor noastre sunt tratati cu acelasi respect si sinceritate.

Va asteptam in magazin