Despre noi

Magazinele Concept Design Balcanic, primul si singurul lant de magazine specializate in produse textile gospodaresti din Turcia si Europa, va dau oportunitatea de a gasi toate produsele textile de inalta calitate la cele mai bune preturi.

 

O data cu prezentarea produselor textile gospdaresti, care au un raport pret-calitate foarte bun, o varietate bogata de texturi si modele, magazinele LINENS simplifica viata clientului prin serviciile sale unice.

 

De la deschiderea primului magazin pe strada Baghdad (una din cele mai elegante si la moda parti ale Instambulului) in 2000 pana la inceputul lui 2005, numarul de magazine LINENS a ajuns la 107. 91 din acestea se afla in Turcia, iar 16 sunt peste hotare.

 

Magazinele LINENS din afara Turciei: Kiev I LINENS, Kiev II LINENS, Kiev III LINENS (Ucraina), Dinopetrosky LINENS (Ucraina), Donetsk LINENS (Ucraina), Sofia LINENS (Bulgaria), Baku LINENS (Azerbaijan), Constanta LINENS (Romania), Bucharest-LINENS (Romania), Bucharest 2 LINENS (Romania), Iasi LINENS (Romania), Skopje LINENS (Macedonia), Nicosia LINENS (Republica Turca din Nordul Ciprului), Krynea LINENS (Republica Turca din Nordul Ciprului), Almaata LINENS (Kazakhstan), Tiran LINENS (Albania).

 

Iar in curand: Jeddah LINENS (Saudi Arabia), Kazan LINENS (Tatarstan), Krivoyrog LINENS (Ukrania), Tmisoara LINENS (Romania).

 

 

In septembrie 2001, cand s-a deschis agazinul LINENS in Kiev, Ucraina, lantul de magazine a pasit in afara Turciei. Tinta celor de la Zorlu Holding Textile Group pentru anul 2005 este de a ajunge la 140 de magazine prin continuarea extinderii in toata tara.

 

Tinta majora a magazinelor LINENS, cu ajutorul produselor sale care creaza tendinte noi in “gospodaria textila”, este de a face o placere din cumpararea produselor textile gospodaresti.

 

In magazinele LINENS, unde satisfactia clientului este cea mai importanta, sunt furnizate servicii pentru draperii de la A la Z. Pentru orice tip de cortina, masurile pot fi luate direct la client acasa, iar dupa realizarea acesteia, ea poate fi montata la domiciliu.

 

In magazinele LINENS, branduri precum TAÇ, Bianca Luna si Bel-Air sunt disponibile alaturi de produsele LINENS. Langa produse precum cuverturi matlasate, seturi de pat, fete de perna, prosoape si halate de baie, produsele cu personaje din lumea desenelor animate, licentiate de la TAÇ, starnesc interes in randurile copiilor.

 

In sectiunea de draperii din magazinele LINENS sunt expuse tesaturile pentru draperii, jaluzele si alte produse Bel-Air si TAÇ.

Va asteptam in magazin